Project Description

Minna Canthin talo ry

Yhdistys
Minna Canthin talo ry on yleishyödyllinen ja aatteellinen yhdistys. Yhdistys on omistaa  kiinteistö OY Minna Canthin katu 22 kaikki osakkeet, kiinteistön tontin omistaa Kuopion kaupunki.Tulevan Kanttilan toimintaa ja sen toimijoita ei ole vielä päätetty. Kanttilan toimintaa on suunniteltu operoitavan esimerkiksi perustettavan säätiön, yhteiskunnallisen yrityksen tai yhdistyksen toimesta. Minna Canthin talo -yhdistyksen hallitukseen kuuluvat asianajaja Seppo Karvinen(pj), musiikin maisteri Jaana Turunen Maestra, emeritusprofessori Atte von Wright (vpj)Itä-Suomen yliopisto, DI Harry Dunkel, koulutusvastuupäällikkö Savonia ammattikorkeakoulu. Toiminnanjohtaja, musiikin maisteri, yrittäjä Anja Lappi johtaa projektia.

Yhdistyksen säännöt.

Yhdistyksen sisältövaliokunnassa toimivat näyttelijä Virpi Rautsiala, Suomen korvanappiliitto ja Jaana Turunen. Rakennusvaliokunnassa toimivat Pasi Pitkänen Kumoni Oy, DI koulutusvastuupäällikkö Harry Dunkel Savonia ammattikorkeakoulu sekä arkkitehti Hannu Puurunen. Valiokuntiin kutsutaan tapauskohtaisesti mukaan asiantuntijoita.
Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan info@minnacanth.fi

Kanttila-projektiin voi osallistua monella tavalla

 LIITY KANNATTAJAJÄSENEKSI (20 € tai yli ) ja tuet toimintaa!
Kirjoita tekstikenttään nimi, osoite, puhelinnumero.
Tilinumero: Pohjois-Savon Osuuspankki FI7056000520552368

Järjestä tukikonsertti, esitys tai keskustelutilaisuus

Tule mukaan talkoolaiseksi yhdistystoimintaan

Lahjoita Kanttilalle

Me Minna Canthin talo ry:ssä haluamme kunnioittaa Minna Canthin saavutuksia ja luoda Kanttilasta elävä tasa-arvon ja taiteen talo. Toivomme, että Canthin henki elää jälleen vahvana kuuluisassa kulmatalossa. Nostetaan yhdessä suomalaisen tasa-arvon historia osaksi eurooppalaista kulttuuriperintöä!