Kanttilan korjaus- ja muutostyö

Kanttila on Kuopion vanhimpia käytössä olevia rakennuksia. Se on suojeltu eikä sitä saa hävittää. Mittavan muutos- ja korjaustyön jälkeen taloa ylläpidetään vastuullisen rakentamisen ja kiinteistöliiketoiminnan toimintaperiaatteita noudattaen.

Kunnostettu Kanttila tarjoaa fyysisen ja virtuaalisen kohtaamis- ja esiintymispaikan eri toimijoille, toteuttaa kansainvälistä taiteen ja tieteen residenssitoimintaa ja kehittää kulttuurin toimintaympäristöjä.

Arkkitehtipiirrokset

Katso uusimmat pohjapiirrokset ja tutustu rakennustiimiin.

LUE LISÄÄ +

Kustannusarvio ja liiketoimintasuunnitelmat

Koko muutos- ja korjaustyön on arvioitu maksavan noin 6,8 miljoonaa euroa.

LUE LISÄÄ +

Premices

Workspaces

Attic performance space

Showrooms

Minnan Puoti

Minna's Shop

Cafe-restaurant & garden café

Kahvila-ravintola

Minna’s Salon

Premices

Työtilat

Attic performance space

Showrooms

Minnan Puoti

Minna's Shop

Accommodation

Cafe-restaurant & garden café

Minna’s Salon

Tulevan Kanttilan toiminta

Minna Canthin talo ry on yleishyödyllinen, aatteellinen yhdistys, jonka tavoitteena on rakennuttaa Kanttila kulttuurin käyttöön. Muutos- ja korjaustyön valmistuttua Minna Canth akatemia säätiö ylläpitää Kanttilassa ja Kanttilasta käsin Minna Canth akatemiaa, joka vaalii Minna Canthin henkistä perintöä tukemalla sananvapauteen ja tasa-arvoon liittyvää toimintaa eri muodoissaan.

Tavoitteita toteuttaakseen Minna Canth akatemia koordinoi kansainvälistä residenssiohjelmaa Kanttilassa ja tulevaisuudessa koko Itä-Suomen alueen residenssitoimintaan soveltuvien taide- ja kulttuuritilojen osalta. Residenssitoiminta on kulttuurikeskuksen Kanttilan toiminnan ydin.

Minna Canth akatemia

Sisältötoimintaa koordinoi tuleva Minna Canth akatemia säätiö, joka toteuttaa sisältöjä yhdessä tulevien toimijoiden kanssa

LUE LISÄÄ +

Residenssitoiminta

Residenssi tarkoittaa tieteen ja taiteen toimintaa, jonka aikana henkilön, ryhmän tai yhteisön työskentelytila, aika ja tapa poikkeavat tutusta ympäristöstä ja rutiineista.

LUE LISÄÄ +

Come and support Kanttila!

There is still a lot of work to be done in Kanttila, so there are many ways for you to support the project. In addition to direct donation, supporter membership and purchase of support products, you can come and volunteer for Kanttila. There are also plenty of projects for students.

Support Kanttila