Kanttilan muutos- ja korjaustyö sisältää paljon hallintotyön valmistelua ja itse hallintotyötä. Tuleva Kanttila on kuin ”kulttuurin kauppakeskus”, missä kiinteistön hoitoon, tilojen vuokraamiseen, palveluhenkilöstöön ja turvallisuuteen tulee jo suunnitteluvaiheessa kiinnittää paljon huomiota.

Tutustu tästä KANTTILA_tiivistelmä_2021 (1), joka tietenkin on osin rakentumassa.

Kanttila oli Minna Canthin koti – ja liiketila. Minna Canth kauppiaana ja taiteilijana olisi varmasti suunnittellut Kanttilaa siten, että se edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää kasvua.

Minnan Salongistaan hän olisi  kahvin ja näytelmien kirjoittamisen lomassa  tarkalla sosiaalisella taidollaan edistänyt kilpailukykyä, investointeja, osaamistason nousua sekä tutkimusta, kehitystä ja innovaatioita.

Ja kaikki tämä, jotta Kanttila loisi parhaat olosuhteet toimia taiteen ja tieteen  residenssikeskuksena ja mahdollistaa tuleva Kanttilan toiminta, Minna Canth -akatemia!

Tarkkasilmäinen lukija varmasti huomasi,  että yllä oleva teksti sisältää osia Suomen kestävän kasvun ohjelmasta. Kanttila on osa yhteiskuntaa ja  hakee Kanttilaan erilaisia rahoituksia.
Lisätiedot: info@minnacanth.fi, Anja Lappi, 040 538 3823